Over ons

 

Afbeelding invoegen
 
Het team van Beeldzorgadvies bestaat uit Foppe Rauwerda en Christina Roorda. Zij zijn ervaren projectleiders in de zorg.
 
Ing. Foppe Rauwerda studeerde installatietechniek aan de Hogeschool van Utrecht. Hij heeft ervaring als technicus bij installatiebedrijf Wolter & Dros en als adviseur domotica bij huisvestingsbureau Van Aarle De Laat. Sinds 1 januari 2011 is hij eigenaar van Beeldzorgadvies. 
 
Foppe heeft zich gespecialiseerd in de implementatie van beeldzorg. Hij is auteur van de whitepaper Communicatie in de zorg van scherm tot scherm, uitgegeven door Nictiz. Foppe heeft recent de training voor SCRUM master gedaan om een nieuwe kijk te krijgen op de aanpak van projecten. 
 
Christina Roorda heeft opleidingen in de zorg, marketing en communicatie. Zij heeft ervaring als communicatieadviseur bij de zorgcentra Vecht en IJssel in Utrecht en bij woningcorporatie SSW in De Bilt. Goed plannen en documenteren zijn haar sterke punten.
 
Christina is projectleider en communicatieadviseur. Zij heeft de opleiding Bedrijfskunde in de zorg afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. Recent heeft zij de training Health Technologie Assessment gevolgd om goede doelmatigheidsonderzoeken te kunnen doen en beoordelen.
 
"Jullie enthousiasme in het laatste overleg, werkt aanstekelijk. Dat doen jij en Foppe goed.” begeleider 
 
Afbeelding invoegen  
Jaarverslagen
Lees hieronder de laatste 3 jaarverslagen van 20172016 en 2015.